Book a
table

About us

The Hills är ett modernt brasserie där det är lika självklart att ta en kopp kaffe eller en sen cocktail, som att avnjuta en trerättersmiddag i goda vänners lag. Vårt mål är att skapa en varm, välkomnande och trivsam känsla dag som kväll. Utanför de stora fönstren bidrar Götgatans livliga skådespel till atmosfären. På sommaren har man som gäst första parkett på vår uteservering.
Baren - Restaurang The Hills StockholmKenneth Hallström på Restaurang The Hills Stockholm

the food

Köksmästare Lennart Rössler, med bakgrund från bland annat Sturehof, Lydmar Hotel, Bistro Berns lagar mat från grunden. Gärna med inspiration av Tore Wretman och klassisk rustik fransk matlagning. Menyn och rätterna byts ofta och hålls varje dag levande med flera olika rätter på svarta tavlan.
Ostron serveras på Restaurang The Hills Stockholm
Konst av konstnären Harlan Miller på Restaurang The Hills, Stockholm

the art

En restaurang är så mycket mer än bara mat och dryck. Det är lika mycket ett socialt samspel mellan gäster, personal, inredning och utsmyckning. Allt behöver ta plats.

För att skapa en inbjudande och välkomnande restaurangmiljö anlitades arkitekten och formgivaren Jonas Bohlin känd för bl.a. Sturehof, Rolfs Kök, Luzette. Konsten man ser i restaurangen har vi själva valt ut. Bland annat. Harland Miller, DOT DOT DOT, Ragnar Persson och Joakim Ojanen.
Book a
table

Evening menu

* APRIL 13 *

cocktails

Bubbles & oysters

snacks

starters

Black board

Dessert